Nagu teles nähtud

Eelmisel hooajal ehitati telesaates “Rakett69” sildu. Vaatajauuringust selgus, et nimetatud saade oli esimese hooaja üks vaadatuim “rakett”.

Seesami kutsel kogunes rohkem kui sada inimest ETV suurimasse stuudiosse, et osa saada televõlumaailmast. Raketist tuntud spagettidest sillaehitamine oli vaid üks paljudest meeleolukatest tegemistest tollel maagilisel teleõhtul.

Õhtut juhtis saatejuht Marko Reikop ja meie poolt olid sildade ehitamist juhendamas ning tulemusi hindamas “Rakett69” I hooaja särav Sandhra-Mirella Valdma ning tabavalt terava ütlemisega Indrek Juur.

Sillaehituses tuleb lähtuda mitmetest olulistest põhimõtetest ning sild peab vastama tehnilistele nõudmistele. Kuid esmalt tuleb otsustada, kas ehitada sild risti või piki jõge. Edasi on kõik juba palju lihtsam. Kui sild valmis, katsetatakse ka selle kandevõimet.


Teadusteater OÜ

Kontakt

info@kvark.ee

+372 5683 1393

Aadress

Selli 11
Tartu, 50113
Eesti